De Windroos Bierstraat
Home>Nieuws>Kinderboekenweek 2016

Kinderboekenweek 2016

vrijdag 21 oktober 2016

Kinderboekenweek 2016

Woensdag 5 oktober is de Kinderboekenweek gestart met als thema ‘Opa en oma’s, voor altijd jong!’. Dit jaar een bijzondere opening.. Om kwart over 8 scharrelden er opeens twee omaatjes over het schoolplein.. Ze bleken ook nog eens cadeautjes bij zich te hebben voor elke unit. In het kader van de Kinderboekenweek kon dat natuurlijk niets anders zijn dan een boek.

Gedurende de anderhalve week is er in alle groepen aandacht besteed aan de Kinderboekenweek. Kijkt u eens op de pagina’s van de groepen om te zien wat er gedaan is.

Vrijdagmiddag 14 oktober hebben we met alle kinderen de Kinderboekenweek afgesloten. Gelukkig waren er heel wat ouders, opa’s en oma’s aanwezig! We hebben deze middag de winnaars bekend gemaakt van de prijsvraag over de meesters en juffen. Er waren in totaal 6 kinderen die alles goed hadden en die mochten dan ook allemaal een prijs in ontvangst nemen.

Daarnaast werden ook de winnaars van de griffels uitgereikt. In elke groep is er een teken- of schrijfopdracht geweest en een jury bestaande uit een aantal ouders heeft uit elke groep de 3 beste gekozen. Ook deze kinderen mochten allemaal een prijs in ontvangst nemen.

Wij kijken terug op een geslaagde kinderenboekenweek!