De Windroos Bierstraat
Home>Nieuws>Koningsspelen en ontbijt

Koningsspelen en ontbijt

maandag 8 mei 2017

Op de vrijdag 21 april hebben de kinderen op school het koningsontbijt gehad in de klas. We hebben lekker met z’n allen gegeten en gedronken en de sfeer was top! Na het ontbijt hebben we in de klas het koningsspelen “Feest” spel gespeeld. Kinderen moesten draaien aan het rad (wijzertje 🙂 en moesten dan van het onderdeel was het wijzertje stopte kiezen wat voor vraag ze wilden, een makkelijke, iets moeilijkere of een moeilijke vraag. Dit hebben we gedaan tot bijna iedereen aan de beurt is gekomen. Sommige opdrachten moesten ook gezamelijk worden uitgevoerd. Erg leuk.

Daarna hebben de kinderen op het terrein van Go Ahead Eagles de onderbouw (groep 1-3) aangemoedigd die bezig waren met de sponsorloop. Vervolgens hebben ook de kinderen uit onze groep de benen onder het lijf vandaan gerend. Ik was erg trots op de inzet van iedereen! We hebben een mooi bedrag opgehaald voor de Ulebelt!

De ochtend werd afgesloten voor groep 4 met het spelen bij de driehoek en de kinderen van groep 5-8 hadden een spellencircuit op het schoolplein. Ook dit verliep erg leuk!

Kortom een leuke dag om op terug te kijken!