De Windroos Bierstraat
Home>Nieuws>Scoor een boek!

Scoor een boek!

maandag 6 februari 2017

Scoor een boek!

Vandaag, maandag 6 februari, was de aftrap van het leesproject ‘Scoor een boek’, opgezet door de Bibliotheek Deventer in samenwerking met Go Ahead Eagles. Het doel van het project is om kinderen te stimuleren met lezen. De bedoeling is dat de kinderen de komende periode zoveel mogelijk boeken gaan lezen. Voor elk boek plakken ze een sticker van een bal op een poster (scoren). Ons doel is om met de hele klas in de komende periode 400 (!!) boeken te lezen!

De aftrap van dit project werd gedaan door niemand minder dan Sander Duits, de aanvoerder van de Eagles. De kinderen waren er best van onder de indruk dat hij zomaar ‘even’ langskwam. Sander nam alle tijd om vragen te beantwoorden en handtekeningen uit te delen. Ook konden we natuurlijk nog even met hem op de foto.

Thuis kunt u ook met dit project aan de gang. De kinderen hebben stickers meegekregen en krijgen nog een grote kaart waar ze de sticker op kunnen plakken voor elk gelezen boek. Online kunt u zich aanmelden en maakt u kans op kaartjes voor de wedstrijd Go Ahead Eagles – FC Groningen. U leest toch ook mee?!